Zara’s blogs op andere AD(H)D-sites

Tot mijn grote plezier heb ik voor verschillende AD(H)D-websites mogen gastbloggen. Zo ben ik ‘op visite’ geweest bij ADHDpostief, ADHDblog én bij Leerpunt ADD. We hebben gebabbeld over van alles en nog wat, gewoon over dingen die ons bezig houden.

De ene keer keuvelden we over boodschappen doen met AD(H)D, de andere keer over hoe yoga kan helpen bij AD(H)D. Wéér een andere keer bespraken we de relatie tussen burn-out en AD(H)D. Hieronder vind je blogs die ik voor hen heb geschreven. Oh, en ik heb ook coaching ontvangen van vitaliteits- en welzijnsdeskundige Marianque den Draak. Dat vond ik zo waardevol dat ik een review over haar werk heb geschreven. Dus klik hieronder maar aan wat je interesse heeft en breng deze bijzondere mensen een bezoek. Vinden ze vast gezellig :-).

Lees hieronder Zara’s gastblogs

Meer grip op je emoties met Bach bloesems

Als je anders overkomt dan je je voelt

Heb je last van je ADHD? Dan is yoga een goed idee

Maakt een burn-out de AD(H)D-symptomen erger?

Hoe ik omga met tijdsdruk

Een AD(H)D blog met een boodschap

Hoe ik als AD(H)D-er tijd ervaar

ZARA’S NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor nieuwe inzichten, ervaringen en wetenschappelijk onderzoek over AD(H)D, burn-out en depressie.
Privacybeleid *
Mijn privacybeleid is hier te lezen. Je kunt je altijd op elk gewenst moment weer uitschrijven.
0 0 votes
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments