Omega 3 helpt volwassenen met depressie

Ik slik dagelijks kabeljauwolie, ook wel bekend als levertraan. Met een beetje fantasie proef je sinaasappel, want dat is toegevoegd. Ikzelf proef voornamelijk vis. De reden dat ik dit slik, is voor de aanwezigheid van vitamine D. Daarom slik ik het alleen in de maanden met de ‘r’.

Nu lees ik dat kabeljauwolie óók omega 3 bevat. In 2019 is uit een studie gebleken dat omega 3 helpt bij depressie. Dat is het geval bij volwassenen. Misschien geldt het ook voor kinderen, maar dat hebben ze nog niet kunnen vaststellen in het onderzoek. Wat ze wél hebben geconstateerd, is dat kinderen met AD(H)D eveneens baat hebben bij omega 3.

Omega 3 helpt kinderen met AD(H)D

Mijn puberdochter met ADD mag ik weliswaar geen kind meer noemen. Toch ga ik proberen ook aan haar omega 3 olie te slijten. Een simpel te integreren verandering met een groot effect.

Wil je het nieuwsbericht erover lezen? Klik dan hier. Lees je liever het onderzoeksrapport? Lees dan hier.

0 0 votes
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments