Tip je Zara's Life?

December is een maand van bezinning

Het is december, de maand om terug te blikken en vooruit te kijken. En dat is precies wat ik aan het doen ben. Volgend jaar bestaat mijn blog vier jaar. Ik weet nog hoe spannend ik het vond toen ik in maart 2018 mijn eerste blogs postte. Tot mijn grote genoegen kreeg ik al snel mensen zoals jij die mij gingen volgen. Daarbij bleef het niet.

December is een maand van geven

December is bij uitstek de maand om elkaar een blijk van waardering te geven via een gift. Ik heb gemerkt dat ik geef door te doen wat ik leuk vind: schrijven over dingen die ik meemaak en lees over AD(H)D, burn-out en depressie, maar ook over de opvoeding van pittige kinderen, het leven met chronische pijn en de omgang met een narcist.

Ik ontvang geregeld reacties waaruit blijkt dat wat ik schrijf herkenbaar is. Dit is een belangrijke drijfveer voor me om door te gaan. 

Een anekdote met een boodschap

Afgelopen week wilde mijn auto niet starten. Ik had het licht laten aanstaan waardoor de accu zo erg was leeggelopen dat hij voorgoed was gecrasht. Een lichtpuntje was dat ik lid ben van de ANWB. Hun hulp bracht mij verlichting én een nieuwe accu. 

Dit zette me aan het denken over Zara’s Life. Ik schrijf met enorm plezier, echter ik heb keuzes te maken qua geld, tijd en energie zodat mijn spreekwoordelijke accu gevuld blijft. Nu ga ik iets doen wat nieuw voor me is en dat is jou om een gunst vragen via het doen van een donatie.

Help je mee?

Ik besteed tijd en energie aan het schrijven van blogs én aan de technische en administratieve kant mijn site. Daarnaast maak ik kosten voor basisvoorzieningen zoals de domeinnaam en de webhosting, maar ook voor veilig toegankelijk houden van deze site voor optimaal gebruiksgemak voor jou.

Het creatief schrijven geeft me energie terug. De technische en administratieve zaken zijn verre weg mijn sterke punt waardoor ze me energie kosten. Daarom zou ik die graag willen uitbesteden zodat ik kan verder bouwen aan Zara’s Life. Help je mee?

Elke bijdrage helpt

Als jij nu denkt: “Ik ben blij met Zara’s blogs”, dan geef ik jou ter overweging een bijdrage te doen. Dit kan door het geven van een fooi of door het doen van een periodieke bijdrage, De hoogte van je bijdrage bepaal je helemaal zelf.

Bouw je mee aan Zara’s Life?

Omdat ik mijn privacy wil behouden, heeft de beroemde Amerikaanse kunstenaar Easton Davy een donatiepagina voor me opgezet. Hieronder zie je mij met één van zijn vele prachtige schilderijen. De persoon op het schilderij is wijlen jazzzangeres Billie Holiday. Zij leed eveneens aan klinische depressie.

Zara met schilderij Easton

Wil je ook meebouwen aan Zara’s Life? Klik dan eenvoudigweg op onderstaande link:

Klik hier voor een fooi of periodieke bijdrage

Mijn december wens voor jou

Rest me je een bijzondere decembermaand toe te wensen met veel licht, lichtpuntjes en verlichting. Volgende keer ontvang je weer een ‘gewone’ blog met informatie over AD(H)D, burn-out en depressie. Voor nu zeg ik dank! Voor je tijd, energie en bijdrage.

Lieve groetjes,

Zara

0 0 votes
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments